top of page

Podpořit péči o dlouhodobě a vážně nemocné pacienty teď může každý!

Aktualizováno: 22. 8. 2023





Onemocnění závažnou a život ohrožující chorobou je samo o sobě psychicky náročnou situací a přináší řadu nutných změn v osobním životě jak pacientovi, tak jeho nejbližšímu okolí. Všichni dotčení se dostávají do situace, kterou potřebují řešit a zaslouží si mít možnost ji s někým sdílet a konzultovat, cítit zájem a oporu.


TERAPEUTENKA se zrodila v létě 2022, aby umožnila veřejnosti podpořit psychoterapeutickou péči, která je nezbytnou (i když doposud veřejným zdravotnictvým běžně nehrazenou) součástí léčby rakoviny a jiných vážných onemocnění - počínaje určením diagnózy, v procesu samotné léčby i po jejím ukončení.


Naše 19 letá praxe nám ukazuje, že terapie je účinná při snižování psychické úzkosti a depresí, zvyšování kvality spánku, nabízí strategie pro snižování strachu z recidivy rakoviny, snižování opakovaného přemýšlení o diagnóze, snížení stresu, zlepšení nálady, a pod. čím napomáhá samotnému fyziologickému léčení.


Jednoduše, nákup TERAPEUTENKY znamená úlevu na duši. O dvě ramena navíc k poplakání a nošení těžkého břemene. O jeden úsměv navíc. O chvíli pochopení, když je jí nejvíce potřeba. A to není málo!


Podpořte nás také, má to smysl. Srdečně děkujeme!


Máte sami zkušenost s terapii? Podělte se s námi o svůj příběh, budeme rádi.



0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page